Leidinggevenden / Executive begeleiding (op locatie of op de boot)

Pagina afbeeldingen

Als (startend) leidinggevende ben je trots op jouw carrièrestap. En terecht! Maar……er komen ook vele vragen en onzekerheden op je af. Leidinggeven, hoe doe ik dat? Hoe haal ik het beste uit mijn team, waardoor het een hecht team wordt dat net zo ambitieus wil knallen als ik? Hoe ga ik om met onverwachte gebeurtenissen waar ik op een juiste manier op moet reageren? En hoe bedenk ik zo’n strategisch plan of visie waar ik in het MT mee voor de dag kan komen?  

De natuurlijk leidinggevende
Je wil graag leidinggeven op een manier die jou geen moeite kost, die als van nature uit jezelf komt. Dan helpt het om je bewust te zijn van je eigen, Waarden-, Drijfveren & Energieniveaus én die van je teamgenoten. Je wil gemakkelijk kunnen schakelen tussen verschillende leiderschaps- en communicatiestijlen om je doel te bereiken.

Het programma (Startend) Leidinggevende op een motorjacht leert je hoe je situationeel leiding geeft, effectief communiceert en feedback geeft, dus hoe je het leidinggeven echt in je vingers kunt krijgen. Hoe luister ik effectief en krijg ik vertrouwen van mijn teamgenoten? Dit programma geeft je een volledig inzicht in jouw eigen leiderschapsstijl en de impact daarvan op jouw team en het MT.

Op de motorboot ervaar jij letterlijk hoe jouw leiderschap nu in elkaar steekt. Met prikkelende opdrachten laat ik je letterlijk voelen hoe jij aan het roer staat. Aan het einde van de dag ga je met een schat aan theoretische kennis en praktische ervaringen weer van boord. Alles wat je op de boot hebt geleerd pas je de volgende ochtend direct toe in jouw team.

Het programma:

Om je zelfkennis te vergroten doe je voorafgaand aan deze dag de MMI-test. De uitkomst is het inzicht gevende kleurenprofiel met ieders persoonlijke Waarden, Drijfveren & Energieniveaus. Vervolgens sta je stevig in de startblokken voor deze inspirerende en leerzame dag. Tot 3 maanden na de intensieve bootsessie kan je me bellen voor telefonische ondersteuning bij jouw dilemma’s en vragen als leidinggevende.

Praktische informatie

Voorafgaand aan de bootsessie maken we persoonlijk kennis en bespreken we de uitslag van de MMI test tijdens een individuele sessie, maximaal een dagdeel. Ik kom daarvoor graag naar jou toe.

We vertrekken op de geplande dag i.v.m. de RIVM maatregelen met maximaal 1 deelnemer en werken strikt conform de RIVM regelgeving. maximaal 3 leidinggevenden. Die hoeven niet per se van dezelfde organisatie te komen, je mag jezelf dus ook zelfstandig inschrijven. Eenmaal ingeschreven en na betaling van de factuur is absolute garantie voor doorgang. Deze dag is inclusief koffie, thee, fris, uitgebreide lunch en overige faciliteiten aan boord. We gaan om 08.30 uur aan boord en uiterlijk rond 17.30 uur keren we weer huiswaarts, ruim twee dagdelen. De opstap locatie is in Stevensweert. De eerste 6 modules zijn deze dag inbegrepen. De overige modules passen, indien gewenst in een optioneel vervolgtraject, volledig afgestemd op jouw doelen. Maatwerk dus.


Kies een van onderstaand aangeboden dagen, vink jou keuze aan in het aanmeld formulier en jouw dag ligt direct vast.

Niet de juiste dag gevonden? Neem even contact met mij op dan bespreken we eventuele andere mogelijkheden.

Deelname voor €1.177,= excl. btw per persoon. 10 jarig jubileum cadeau €200,=. Jubileum investering 2021: €977,=

 

 • Vrijdag 4 juni 2021: Vol
 • Donderdag 10 juni 2021: Vol
 • Vrijdag 11 juni 2021: Vol
 • Maandag 28 juni 2021: Vol
 • Vrijdag 2 juli 2021: Vol
 • Vrijdag 9 juli 2021: Vol
 • Vrijdag 16 juli 2021: Afgelast
 • Vrijdag 13 augustus: Afgelast
 • Vrijdag 20 augustus: Afgelast
 • Vrijdag 27 augustus 2021: Vervallen
 • Donderdag 23 september 2021: Vol


Aanmelden   Eerst nog meer weten

Executive begeleiding?

Ook als topmanager, directeur, bestuurder of ondernemer is ontwikkeling op inhoudelijk en met name persoonlijk vlak een must om de top te behalen of om aan de top te blijven. Als onafhankelijk begeleider, vertrouwenspersoon en strategisch sparringspartner neem ik tevens de organisatiecontext hierin mee. Op deze manier vul je op unieke wijze jouw leiderschapsrol in en bepaal je (mede) de koers van de organisatie. Je wordt gezien als beslisser, inspirator en aanspreekpunt van moeilijke vraagstukken binnen de organisatie waar je verantwoordelijk voor bent. Vraagstukken als "work-life balance" of hoe hou ik de juiste verbinding met mijn organisatie, maar ook eenzaamheid ("ik kan niet alles delen met mijn MT") zijn erg vaak actuele behoeftes.

Met een executive begeleidingstraject van Teamontwikkeling Specialist krijg je o.a. inzicht in jouw persoonlijkheid en de voor jou passende managementstijl. We helpen je persoonlijk en/of jouw team in de doorontwikkeling. Wil je meer weten? Neem gerust contact op. 

Meer weten?