Bootsessie (Startend) Leidinggevenden / Leiders / Executive begeleiding

Pagina afbeeldingen

Als startend leidinggevende ben je trots op jouw carrièrestap. En terecht! Maar……er komen ook vele vragen en onzekerheden op je af. Leidinggeven, hoe doe ik dat? Welke basisvaardigheden zou ik onder de knie moeten hebben? Hoe haal ik het beste uit mijn team, waardoor het een hecht team wordt dat net zo ambitieus wil knallen als ik? Hoe ga ik om met onverwachte gebeurtenissen waar ik op een juiste manier op moet reageren?

De natuurlijk leidinggevende
Je wil graag leidinggeven op een manier die jou geen moeite kost, die als van nature uit jezelf komt. Dan helpt het om je bewust te zijn van je eigen, Waarden-, Drijfveren & Energieniveaus én die van je teamgenoten. Je wil gemakkelijk kunnen schakelen tussen verschillende leiderschaps- en communicatiestijlen om je doel te bereiken.

Het programma (Startend) Leidinggevende op een motorjacht leert je hoe je situationeel leiding geeft, effectief communiceert en feedback geeft, dus hoe je het leidinggeven echt in je vingers kunt krijgen. Hoe luister ik effectief en krijg ik vertrouwen van mijn teamgenoten? Dit programma geeft je een volledig inzicht in jouw eigen leiderschapsstijl en de impact daarvan op jouw team en andere collega’s.

Op de motorboot ervaar jij letterlijk hoe jouw leiderschap nu in elkaar steekt. Met prikkelende opdrachten laat ik je letterlijk voelen hoe jij aan het roer staat. Aan het einde van de dag ga je met een schat aan theoretische kennis en praktische ervaringen weer van boord. Alles wat je op de boot hebt geleerd pas je de volgende ochtend direct toe in jouw team. Referenties? Klik hier.

Om je zelfkennis te vergroten doe je voorafgaand aan deze dag de MMI-test (in de prijs inbegrepen). De uitkomst is het inzicht gevende kleurenprofiel met ieders persoonlijke Waarden, Drijfveren & Energieniveaus. Vervolgens sta je stevig in de startblokken voor deze inspirerende en leerzame dag. Telefonische ondersteuning gedurende 3 maanden is eveneens inbegrepen.

Praktische informatie
Vóór de dag dat we de boot op gaan maken we persoonlijk kennis en bespreken we de uitslag van de MMI test tijdens een individuele sessie op een nader te bepalen locatie. Ik kom graag naar jou toe. We vertrekken op de geplande dag met maximaal 3 leidinggevenden. Die hoeven niet per se van dezelfde organisatie te komen, je mag jezelf dus ook zelfstandig inschrijven. Eenmaal ingeschreven en na betaling van de factuur is garantie voor doorgang. Deze dag is inclusief koffie, thee, fris, fruit, uitgebreide lunch en overige faciliteiten aan boord. We gaan om 08.30 uur aan boord en uiterlijk rond 17.30 uur keren we weer huiswaarts. De eerste 6 modules zijn deze dag inbegrepen. De overige modules passen, indien gewenst in een optioneel vervolgtraject, volledig afgestemd op jouw doelen. Maatwerk dus.


Kies een van onderstaand aangeboden dagen, vink jou keuze aan in het aanmeld formulier en jouw dag ligt direct vast. Niet de juiste dag gevonden? Neem even contact met mij op dan bespreken we eventuele andere mogelijkheden.

Deelname voor €1.177,= excl. btw per persoon.

 • Donderdag 23 april 2020
 • Vrijdag 24 april 2020
 • Vrijdag 8 mei 2020
 • Donderdag 14 mei 2020
 • Donderdag 21 mei 2020
 • Donderdag 11 juni 2020
 • Vrijdag 26 juni 2020
 • Donderdag 2 juli 2020
 • Donderdag 27 augustus 2020
 • Vrijdag 28 augustus 2020
 • Donderdag 10 september 2020
 • Vrijdag 11 september 2020
 • Donderdag 17 september 2020
 • Vrijdag 18 september 2020

Staat jouw dag er niet bij? Neem dan contact op en wellicht kunnen we een extra dag plannen.


Aanmelden   Eerst nog meer weten

Executive begeleiding?

Ook als topmanager, directeur, bestuurder of ondernemer is ontwikkeling op inhoudelijk en met name persoonlijk vlak een must om de top te behalen of om aan de top te blijven. Als onafhankelijk en neutraal begeleider/coach, vertrouwenspersoon en sparringspartner op strategisch niveau neem ik tevens de organisatiecontext hierin mee. Op deze manier vul je op unieke wijze jouw leiderschapsrol in en bepaal je (mede) de koers van de organisatie. Je wordt gezien als beslisser, inspirator en aanspreekpunt van moeilijke vraagstukken binnen de organisatie waar je verantwoordelijk voor bent. Vraagstukken als "work-life balance" of hoe hou ik de juiste verbinding met mijn organisatie, maar ook eenzaamheid ("ik kan niet alles delen met mijn MT") zijn erg vaak actuele behoeftes.

Met een executive begeleidingstraject van Teamontwikkeling Specialist krijg je o.a. inzicht in jouw persoonlijkheid en de voor jou passende managementstijl. We helpen je persoonlijk en/of jouw team in de doorontwikkeling. Wil je meer weten? Neem gerust contact op. 

Meer weten?