Opleiding aan de Body Language Academy te Amsterdam

Eind 2022 en 2023 de opleiding pro en master gedaan aan de Body Language Academy te Amsterdam.

Wat een gave opleiding. We zien non-verbale communicatie iedere dag overal en bij iedereen. Vaak zijn wij er ons echter niet van bewust wat de impact daarvan is en wat de betekenis is van de vele signalen die er worden afgegeven in communicatie. 

Wist je dat 80% van communicatie non-verbaal is?

In mijn/ons vakgebied is deze vorm van communicatie cruciaal, zeker op het gebied van samenwerking en leiderschap.

Lichaamstaal Professional + Master

Ben jij geïnteresseerd in de werking van non-verbale communicatie? Wil je weten wat iemands oprechte emotie is bij de boodschap die wordt verteld door de lichaamstaal van de ander te ‘lezen’? En meer inzicht in je eigen lichaamstaal en leren hoe jij deze effectief kan inzetten? In deze training staat het tot een tweede natuur maken hiervan centraal!

Leer alles over lichaamstaal

De Lichaamstaal Professional en Master vormen samen een vijfdaagse training waarin je alles leert over non-verbale communicatie om dit effectief in te kunnen zetten in de praktijk, zowel zakelijk als privé.

Inhoud training
Het trainingspakket bestaat in totaal uit 5 trainingsdagen op locatie en 6 maanden online training met oefeningen. Daarnaast sta je via onze besloten online leeromgeving altijd in contact met jouw trainer, andere cursisten en alumni.

In de eerste twee dagen (Professional) leer je o.a. honderd meestvoorkomende non-verbale signalen en micro-expressies in theorie en praktijk. En krijg je inzicht in je eigen lichaamstaal en concrete praktische tips om deze effectiever in te zetten. In de drie daaropvolgende trainingsdagen (Master) breid je, je kennis uit naar tweehonderdvijftig signalen, meer micro-expressies en essentiële praktijkmethoden. Dit deel van de training staat vooral in het teken van het omzetten van kennis naar vaardigheden. We doen zowel binnen als buiten praktijkoefeningen en het tot een tweede natuur maken van lichaamstaal lezen en inzetten staat centraal. De combinatie van Professional en Master is ons meest complete trainingspakket.

Certificering
Doordat wij zijn erkend zijn door het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO), ontvang je na afronding van de training een persoonlijk certificaat met keurmerk.

Inhoud opleidingspakket
 

 • vijf trainingsdagen
 • online intake
 • e-book micro-expressies
 • e-book leugendetectie
 • video-les micro-expressies
 • video-les non-verbale communicatie voor gevorderden
 • 2x reader/werkboek
 • lunches, dranken en schrijfmaterialen
 • besloten online leeromgeving en community
 • 2x CRKBO-erkend certificaat
 • Stay Sharp Pakket: zes maanden oefeningen, tips en challenges.